Spaghetti met vegaballetjes en saus



Spaghetti met vegaballetjes en saus


ingrediënten
- vegetarische balletjes (Garden Gourmet)                               
- ½ courgette                                    - tabasco
- 2 tomaten                                       - oregano
- 1 rode paprika                               - peper en zout
- tomatenpuree, klein blikje          - 1 eetlepel olijfolie
- 150g volkoren spaghetti              - 1 teentje knoflook

Snijd de courgette, paprika en tomaten in blokjes en pel het knoflookteentje.
Doe de olijfolie in een wokpan en voeg hier de tomatenpuree aan toe. Bak dit 1 minuutje op middelhoog vuur zodat het wat minder zuur wordt.
Voeg hier vervolgens de courgette en tomaten aan toe en pers hier de knoflook in uit. Bak een aantal minuten, tot de tomaten wat uit elkaar vallen.
Voeg de paprika en vegaballetjes toe aan de wokpan en doe de deksel op de pan. Zet het vuur laag en laat voor 8 minuten warm worden.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de verpakking.
Breng alles op smaak met peper, zout, oregano en een aantal druppels tabasco.

Voeg na het koken de spaghetti toe aan de wok en schep door elkaar heen.

Reacties