Tempé met volkoren penne, pesto en groentes



Tempé met volkoren penne, pesto en groentes

ingrediënten
- 200g tempé
- 150g volkoren penne
- 3 eetlepels pesto (wij hebben rode gebruikt, omdat dit nog over was van de groenteplaat)
- 1 courgette
- 2 paprika’s
- 2 eetlepels gedroogde oregano
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
- olijfolie

Snijd de tempé in kleine blokjes en bak in 1 eetlepel olie op hoog vuur bruin aan alle kanten.
Kook ondertussen de pasta volgens aanwijzingen op de verpakking en voeg na het afgieten de pesto toe.
Zet de pan met de tempé op een middelhoog vuur en voeg hier de courgette, paprika’s en een uitgeperst teentje knoflook aan toe en bak een aantal minuten mee.
Breng om smaak met oregano, peper en zout en bak op laag vuur nog een aantal minuten met de deksel op de pan tot alles gaar is.
Doe de pasta op een bord en serveer hier de tempé en groentes op of schep het in de pan al door elkaar. 

Reacties