Vegetarische kipstuckjes met groentes, penne en woksaus



Vegetarische kipstuckjes met groentes, penne en woksaus


ingrediënten
- vegetarische kipstuckjes (Vegetarische Slager)
- ½ courgette
- ½ broccoli
- 250g champignons
- 150g volkoren penne
- woksaus (Go-Tan Teriyaki)
- 1 eetlepel olijfolie

Maak de champignons schoon, snijd het onderste stukje eraf en snijd in kwarten. Snijd de courgette in blokje en de broccoli in roosjes.
Kook de broccoli 3 minuten en giet af.
Doe de olijfolie in een wok en bak hierin eerst de champignons bruin. Voeg hier volgens de courgette aan toe en bak 5 minuten mee.
Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Voeg de kipstuckjes en broccoli toe aan de wokpan en 1/3e van de woksaus. Doe een deksel op de pan en bak op laag vuur nog 5 minuten.
Giet de pasta af en voeg toe aan de wokpan. Schep even door elkaar en serveer dan op borden.


Reacties