ingrediënten voor 12 stuks
- 1 courgette
- 100 g feta
- paneermeel
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 ei
- peper en zout
Verwarm oven voor op 200 ◦C.
Rasp de courgette en leg dit op een keukenpapier zodat het al wat kan drogen.
Rol de courgetterasp in een theedoek en knijp goed uit, zodat er zoveel mogelijk vocht uitlekt.
Klopt het ei los in een kom en verkruimel de feta erdoor. Roer dit door elkaar en voeg courgette en kruiden toe.
Voeg daarna beetje bij beetje wat paneermeel toe zodat het iets droger en steviger wordt. De substantie blijft wel vrij nat.
Vorm balletjes van het mengsel. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak 30 minuten op 200 ◦C.
Wij hebben deze balletjes gegeten met een vegetarische "kip"burger en knoflookchampignons.
Reacties
Een reactie posten